Neut Wasmachineservice H vd

Reparatie Huishoudapparatuur Bodegraven
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Wilhelminastraat 65 Kaart
Plaats
2411 CX  Route Bodegraven
Telefoon
0172 617 952
E-Mail
info@wasmachinecenter.nl
Website

Informatie

Onze hoofdactiviteit is Wassen en Drogen maar verkopen ook Vaatwassers van de merken Miele, Bosch en Siemens. Van Wasmachines en Wasdrogers zijn de hoofdmerken die wij verkopen Miele, Bosch, Siemens, AEG, Zanussi Whirlpool Reparatie van alle bekende merken. Service wordt dan door ons gedaan. Miele-Service-Certificaat: nóg meer zekerheid! Wij zijn Miele Service Partner en Geautoriseerd Dealer van Miele. Service word ook door mijzelf uitgevoerd. Dus ook in de volledige Garantietermijn.

Neut Wasmachineservice H vd is gevestigd op Wilhelminastraat 65 . Het volgende wordt aangeboden: Reparatie Huishoudapparatuur In Bodegraven zijn er 1 andere Reparatie Huishoudapparatuur. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Reparatie, Verkoop, Huishoudelijke apparatuur, Wasdroger / droger, Wasmachine / wasautomaat, Voorlader, Centrifuge, Warmtepompdroger, Droogtrommel, Machinereiniger, Onderdelen, AEG, Bosch, Miele, Siemens, Whirlpool, Zanussi, Reparateur / monteur, Storingsdienst, Witgoedspecialist, Bezorgservice, Witgoed, Condensdroger, Samsung.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Neut Wasmachineservice H vd

Give stars

Openingstijden

Showroom is ook in de avonduren open. Wel even een afspraak maken.

Categorieën

Reparatie Huishoudapparatuur
0172617952 0172-617-952 +31172617952

Kaart Wilhelminastraat 65

Loading map...